Armbånd til mænd - Din guide

Armbånd til mænd - Din guide

Hos Infinity Cph har vi mange forskellige unikke armbånd og størstedelen af dem er lavet er af natur perler, hvilket blot giver et endnu mere unikt indtryk, samt forbedre kvaliteten. Vores armbånd varierer både i udseende og i størrelsen af hvor meget de fylder på håndledet. Størrelsen af armbåndet på dit håndled er, ifølge os, en af de afgørende faktorer for, hvilke du skal vælge til dit ønskede formål. 

Det handler om balance

Hos Infinity Cph mener vi, at man har et vis areal på håndleddet som kan smykkes med armbånd og hvis dette areal brydes ved at putte flere armbånd på ender det med at se for voldsomt ud og det giver derfor den modsat ønskede effekt. 

Det er derfor vigtigt at, når man køber nogle armbånd der er "bredere" at man ikke kombinere armbåndene hvis dette bryder arealet. Omvendt hvis man har tænkt sig at bære et smallere armbånd, så kan man kombinere dette med andre armbånd. 

Arealet man kan smykke med armbånd varierer alt efter hvor stor en arm eller håndled man har. Dog ligger dette areal typisk indenfor 3-5 cm. 

Hvis du er til et armbånd der fylder mere på håndleddet, så kan vi anbefale vores 10 mm perlearmbånd med runde perler, her mener vi, at man nok maksimalt skal kombinere disse med ét andet armbånd for ikke at brydde balancen.

Se eksempel nedenfor: 

Mand med to armbånd på lavet af perler.

Modellen bruger størrelsen 19 cm. Armbåndet øverst er: 2006 og armbåndet nederst er: 1003

 Hvis du derimod er til armbånd, som fylder mindre på håndleddet, kan man vælge at bærer dem alene eller sammen med 2-3 andre, måske endda flere, hvis de er meget små. Armbånd som ikke fylder så meget i vores katalog er eksempelvis vores keramiske armbånd eller vores armbånd med flade perler. 

Se eksempel nedenfor: 

 Mand med stålarmbånd i guld, pink keramisk perlearmbånd og keramisk perlearmbånd i junglefarver.

Modellen bruger størrelsen 19 cm. Armbåndet til venstre er: 3001 Armbåndet i midten er: 2003 og Armbåndet til højre er: 2007

Skal tøjet og armbåndene passe sammen? 

Det er ikke noget man nødvendigvis bør gøre, men det er en god ide at have med i overvejelserne at armbåndene og tøjet skal hænge sammen i en eller anden forstand. Mange tror at armbånd og tøj udelukkende kan passe sammen i farver, hvilket vi mener er forkert, da der er langt flere måder at sammensætte tøj og armbånd med. Generelt forsøger vi at lave universelle smykker, som vil give en positiv effekt hvad enten det er joggingsættet, jakkesættet eller dagligdags outfittet. Vi har nedenfor samlet lidt inspiration til dig, som endnu ikke er sikker på, hvilket armbånd du bør vælge.   

Skal armbåndene passe sammen?

Ligesom med tøjet kan det blive for meget hvis farverne koordineres således at alt eksempelvis er blåt. Variation og kontrast er godt når det gælder at sammensætte et outfit med armbånd. Variation i hvor meget armbåndet fylder på armen ser rigtig godt ud, hvis ovenstående huskeregler også er taget i betragtning. Eksempelvis kunne en kombination af perlearmbånd og stålarmbånd give en fed effekt samt udtryk. 

Mand med forskellige armbånd herunder, stålarmbånd, håndlavet armbånd og perlearmbånd

Modellen bruger størrelsen 19 cm. Armbåndet til venstre er: 3002 Armbåndet i midten er: 1013 og Armbåndet til højre er: 2005

I billedet foroven, kan man se en kombination af et minimalistisk armbånd i sølv, blåt kvadratisk perlearmbånd og et armbånd med keramiske perler. Dette giver et fedt udtryk på håndleddet uden at være for meget. I bund og grund er der ikke nogen farver som passer til hinanden og ikke andre. Ved armbånd kan man kombinere eller farver det handler bare om at være modig.

Tilbage til blog