Halskæder til mænd - Din guide

Halskæder til mænd - Din guide

I denne artikel vil vi præsentere forskellige regler, samt de overvejelser du bør have inden du køber din næste halskæde. Vi siger ikke du bør følge vores regler, men det er bedre, at bevidst trodse regelerne, frem for at tilfældigt snuble over dem. 
Regel nummer 1: Dine halskæder skal være synlige
Dette er måske for nogle en "no brainer", men vi ser desværre mænd med halskæder som næsten ikke kan ses, hvilket vi synes er en skam. 
Har du en t-shirt på bør dit smykkevalg afhænge af hvorvidt du tager en V-hals eller en rund halset t-shirt på. Tager du en V-hals på så husk, at halskæden bør være længere end kraven, således den ikke ender i tumulter. 
Går valget i stedet på en t-shirt med rund hals, så har du flere muligheder ift. længden af din halskæde, da kraven på t-shirten går længere op. 
Er der print på din t-shirt skal du være opmærksom på at printet ikke medfører at halskæden virker usynlig. (Se evt. billedet nedenfor for inspiration)
Infinity Cph - Guld halskæder
Smykker på billedet: No. 2010 i 61 cm.
Skal du have en trøje på, så bør man igen overveje mulighederne samt begrænsningerne, ved hhv. en hættetrøje og en crewneck.
Går valget på en hættetrøje, kan det være svært at nå i mål med, at have halskæder på samtidig. Vi har set flere forsøg på at nå i mål med et outfit der involvere halskæde og hættetrøje, dog er der ikke mange som har haft succes. Dette skyldes, at hvis man som normalt, har halskæden rundt om halsen bliver halskæden på en måde klemt sammen og kommer dermed ikke til sin ret. Vi har også set nogle have halskæden udover trøjen og under hætten, dog betyder dette at kæden skal være væsentligt længere.
Herudover kan snorrene i hættetrøjen også fjerne opmærksomheden fra halskæderne. Vi mener derfor, at hvis du vil have en trøje på med halskæder så bør det være en crewneck eftersom de ikke har en hætte. Husk på at de samme regler gælder ved en crewneck, som ved t-shirts og vær derfor opmærksom på halsudskæringen og printet på din crewneck.
Regel nummer 2: Sammensæt dine halskæder i niveauer 
At sammensætte halskæder er noget, som vi hos Infinity Cph gør meget ud af og klart anbefaler. 
Når du skal sammensætte dine halskæder skal du være opmærksom på at sammensætte dem i niveauer. Se hvordan på billedet nedenfor.
Sølv halskæder fra Infinity Cph
Smykker på billedet: No. 3004 i 50 cm & No. 3006 i 50 cm. 
Niveauerne kan skabes enten ved at vælge to halskæder i forskellige størrelser, som begge har vedhæng eller er uden vedhæng. En anden måde at gøre det på, er ved at sammensætte to halskæder med samme længde, hvor den ene er med vedhæng og den anden er uden vedhæng. 
Regel nummer 3: Hold det simpelt 
Når du køber din næste eller første halskæde så husk på at det i de fleste tilfælde vil se langt bedre ud med en halskæde der har et simpelt udtryk end en halskæde med alt for meget bling.
Mand med herresmykker fra Infinity Cph. Sølv armring, sølv halskæde og perlearmbånd 
Smykker på billedet: No. 1008 i 19 cm, No. 1013 i 19 cm, No. 3002 & No. 2011 i 61 cm.
Med disse ting i overvejelserne, kan vi roligt sende dig ud på rejsen efter din første eller næste halskæde. Vi anbefaler dog kraftigt at finde din halskæde her! 
Tilbage til blog