Mand med en minimalistisk guld halskæde, perlearmbånd flettet med keramiske perler. Armbåndene er af mange forskellige farver herunder, grøn, blå, sølv, guld

Sådan gør du dit outfit langt mere attraktivt med smykker

Hos Infinity Cph er smykker noget af det helt essentielle, for at tage ens outfit et trin højere, hvis i spørg os er det en nødvendighed. For mænd især kan det virke en smule underligt at begynde at gå med smykker, for er det ikke kvinder der går med det? Nej, tværtimod de sidste år er flere og flere mænd begyndt at gå med smykker som armbånd, halskæder, ringe, øreringe osv. Hermed skal det også siges at man ikke længere ser personer bære et smykke over lang tid. I dag ser man mænd gå med 2-3 armbånd på et håndled, sat sammen med en halskæde og en ring eller to. Den samme tendens ser man hos kvinder at mængden af smykker som bliver båret på samme tid er steget.   

 

Her er hvordan du kan se mere attraktiv ud, blot ved at implementere smykker i dine kommende outfits. 

Hold tingene elegante

At vide lige præcis hvor mange smykker man skal bære på samme tid, er nøglen til at se mere elegant og stilrigtig ud. Hvis dit outfit har meget støj såsom farver eller print, så husk at tone dine smykker ned så der er en balance i dit outfit. Hvis du derimod vælger at have 5-6 armbånd på så er det helt fint, dog skal du nok tone valget af halskæder og øreringe ned, da dette igen vil bringe dit outfit ud af balance. At have for mange smykker på, på samme tid eller kombinere dem til det forkerte outfit, så virker det som om at du prøver for meget. Nedenfor har vi sat et af vores billeder ind. Læg mærke til den farverige skjorte og hertil har vi stylet outfittet med en minimalistisk halskæde i guld. Herudover er der også nogle farverige armbånd, dog stjæler de ikke opmærksomheden fra hele outfittet, da de ikke fylder så meget på håndleddet.

Modellen har følgende smykker på: 

Halskæde: 2010 i 61 cm. 

Armbånd: 2004, 2005, 2006, 2007 alle i 19 cm.

Halskæder og hvordan man kombinerer dem med dine armbånd

Halskæder er blevet ekstremt populære over de seneste år. Halskæder i enten guld eller sølv med vedhæng er specielt blevet favoritten blandt mange mænd idag. Det er heller ikke unormalt at se mænd bære flere halskæder i forskellige længder og stil på en gang. Kombiner din halskæde med dine armbånd og afhængigt af hvad du vælger, kan dette tage dit outfit til det næste niveau eller helt ændre det.

Se nedenstående billeder for inspiration til dit outfit samt valg af smykker hertil.

Modellen har følgende smykker på: 

Halskæde: 2010 i 61 cm. 

Armbånd: 2004, 2005, 2006, 2007 alle i 19 cm.

Modellen har følgende smykker på: 

Halskæde: 2011 i 61 cm. 

Armbånd: 1015, 1016, 1012, 2008 alle i 19 cm.

Tilbage til blog