Om os

Håndlavede smykker i hjertet af København

I 2019 startede Infinity Cph med en passion for tidsløse smykker til enhver lejlighed. Rejsen startede dog først som en hobby flere år før det. Founder af Infinity Cph Nicolai Lindhage fik sin passion for smykker efter han havde tillært sig selv evnen til at lave dem. Det startede som en hobby og til at begynde med, lavede han udelukkende smykker til sig selv.

Omgangskredsen bemærkede hans smykker og Nicolai begyndte efterfølgende at lave armbånd og halskæder til venner og familie. Interessen i hans smykker voksede sig større og Nicolai begyndte så småt at sælge smykker på hobbyplan. I sommeren 2019 valgte Nicolai så at tage hans hobby til sit næste niveau og stifte virksomheden, Infinity Cph.
 Idag har Infinity tilegnet sig flere hundrede kunder og visionen er at kunne tilbyde resten af Danmark unikke smykker til enhver anledning. Infinity Cph sælger smykker som, perlearmbånd, elastikarmbånd, stålarmbånd, halskæder og ringe. Hos Infinity Cph bestræber vi os på at benytte de bedste materialer således du vil få gavn af dit smykke i mange år frem. Vi benytter os eksempelvis af perler som naturlige perler således hvert enkelt smykke er unikt. Endvidere er mange af vores smykker bestående af rustfri stål med en 18 karat guldbelægning eller sølvbelægning. Dermed vil holdbarheden af dine smykker være på sit højeste og belægningen vil forblive i mange år frem.
Hos Infinity Cph bestræber vi os på at designe og producere unikke og holdbare smykker til personer der ønsker at skille sig ud fra mængden. Vi befinder os i et samfund hvor modebranchen konstant er i bevægelse men hos Infinity Cph ønsker vi at designe og udvikle smykker der er tidsløse og vil passe til de nye tendenser i industrien. Infinity Cph startede som en hobby med en passion for smykker og den dag idag er passionen lige så stor. 
Infinity Cph med udstilling af deres smykker

Infinity Cph's grønne initiativer

Hos Infinity Cph bekymre vi os om den samfundsmæssige udvikling og en tilegnet udsmid kultur der er opstået i Danmark og ikke mindst resten af verdenen. Vi stræber derfor efter konstant at forbedre kvaliteten samt holdbarheden af vores smykker således færre materialer kasseres og smykker returneres. På den måde sænker vi vores eget forbrug af materialer men også forbruget på fragt.
Hos Infinity Cph forsøger vi også at være så papirsløse som overhovedet muligt. Når du bestiller et smykke fra Infinity Cph modtager du udelukkende det du har brug for og ikke unødvendige papirer som alligevel bliver kasseret efterfølgende. Kvitteringer sendes udelukkende digitalt, det er ikke blot bekvemmeligt men skåner også i højere grad miljøet.
Vi genbruger så mange materialer som overhovedet muligt. Skulle uheldet være ude og et smykke går i stykker genanvender vi de materialer, som kan genbruges til et nyt smykke.
Når vi modtager en ordre som skal leveres tæt på vores kontor i København leverer vi dem ofte selv, enten på cykel eller med offentlig transport. Dette initiativ er både for at kunne skabe en god relation til vores kunder men også med miljøet for øje.
Indpakningen af vores smykker ved forsendelse pakkes altid med bæredygtig emballage. I vores kuverter er 50% af materialet til at fremstille dem genanvendt. Vores gaveæsker er bestående af bæredygtig sort skum og FSC certificeret. Endeligt er vores dust bags producerede med naturlige materialer.
Hos Infinity Cph kan du trygt regne med at vi kontinuerligt iværksætter nye grønne initiativer til bedre at kunne værne om vores kære jordklode.

 Vi støtter miljøvenlig pakning