FAQ

Tilbyder Infinity Cph garanti på deres produkter?

Hos Infinity Cph tilbyder vi 4 års garanti, hvilket er gældende fra den dag du køber dit smykke. Garantien dækker over låseproblemer eller manglende zirkonia krystaller. Dog dækker garantien ikke over ødelagte snore, elastikker, falmet belægning på lås, perler eller hængsler på vedhæng. 

Hvis du ønsker at gøre brug af din garanti på dit køb, så tag endelig kontakt til os på: 

  • contact@infinitycph.com

 

Hvordan kan jeg returnere eller ombytte et produkt?

Hvis du ønsker at returnere et produkt, så er du velkommen til at sende det tilbage på følgende adresse. 

  • Zinnsgade 3, 1 tv, 2100 København Ø, Danmark 

Hvis du er godkendt til en ombytning så kan du roligt sende den tilbage på adressen ovenfor. Hvis ikke du allerede har kontaktet os angående en ombytning så send os gerne en E-mail og vi vil hurtigt vende tilbage til dig. Vores E-mail er: 

  • contact@infinitycph.com

Hvordan kan jeg måle min armbånds, halskæde eller ring størrelse? 

For at finde din armbåndsstørrelse, så tag et målebånd omkring dit håndled, hvor du ønsker dit armbånd skal sidde. Hvis du ønsker dit armbånd til at sidde "stramt" tilføj 1 cm til din omkreds af dit håndled. Komfort vil være +2 cm til dit håndleds omkreds. Den gennemsnitlige størrelse hos mænd er 19 cm og hos kvinder er den 17 cm. Nedenfor ses der et billede hvor du kan se de forskellige størrelser på halskæder hos hhv. mænd og kvinder. Men frygt ej, hvis størrelsen på dit smykke ikke er det rigtige, så kan du returnere dit smykke kvit og frit hos os.

 

For at finde din ring størrelse er der nogle forskellige metoder du kan bruge. Hvis du har et målebånd kan du blot måle der hvor din ring skal sidde og sammenligne med guiden herunder. Hvis du har en ring i forvejen kan måle ringens diameter og sammenligne med billedet forneden. 

Ring, ringe størrelsesguide